Prima comandă pe DriedFruits.ro: Impresii

| |

De curând, m-am hotărât că este timpul să practic un shopping ceva mai deştept şi să nu mă mulţumesc cu ofertele din supermarket.

Am căutat pe tot felul de site-uri româneşti, am comparat preţuri peste tot şi am ajuns la concluzia că Dried Fruits are o ofertă foarte bună, în special în ceea ce priveşte produsele bio şi alune/nuci pe care eu le consum mai des decât până acum datorită problemelor de sănătate.

Aşa că m-am hotărât să fac nişte stocuri şi am facut prima comandă pe Dried Fruits. Totul a decurs rapid, comfirmarea a venit imediat, produsele au fost livrate în două zile (probabil pentru că am plasat comanda prea târziu) şi momentan sunt foarte mulţumit de ele. Cam aşa arată cumpărăturile:

comanda dried fruits noiembrie

După cum vedeţi, am cumpărat foarte multe tipuri de alune/nuci, care se vând la preţuri extrem de bune – toate fiind crude (1 kg de caju era 52 de lei, 1 kg de arahide 11 lei, 1 kg de seminte de floarea soarelui – 15 lei).

De asemenea, fasolea bio neagră am luat-o cu 11 lei kilogramul, în cazul în care fasolea normală în supermarket este în jur de 10 lei, în timp ce orezul bio integral a costat aproape 6 lei pentru o pungă de 500 de grame.

Cu alte cuvinte, preţuri foarte avantajoase la multe produse (au o ofertă extrem de bogată, cu foarte multe tipuri de fructe uscate sau confiate, ca de-aici le vine numele) şi sunt cu siguranţă o firmă la care voi mai apela şi în viitor.

Pentru a nu plăti transportul, în momentul de faţă, trebuie să faci o comandă de minim 300 de lei – ceea ce am făcut pentru a păstra costurile cât mai jos. Până la urmă, nu sunt produse care să se strice prea curând şi am unde să le depozitez.

Am luat şi nişte produse de test – o bio supă instant care m-a surprins că nu avea niciuna dintre porcăriile pe care le au supele instant (dar este, totuşi, foarte sărată) însă numai bună în situaţii de urgenţă şi ieftină: cam 5.5 lei pentru pliculeţul din care poţi scoate 2 porţii.

Am încercat şi un “Bio mic dejun digestiv” care nu m-a dat pe spate deşi este extrem de săţios. Cert este că poţi găsi lucruri bune la preţuri clar mai bune decât cele din comerţ şi nu am de ce să mă plâng referitor la produse sau servicii. Deci, cu siguranţă voi reveni dacă nu se schimbă nimic.

Previous

Este mai ieftin să trăieşti într-o ţară străină decât în România?

De ce să nu cumperi brad de Crăciun

Next

3 thoughts on “Prima comandă pe DriedFruits.ro: Impresii”

  1. Am intrat si eu ….WOW
    Au o multime de produse ,au cele mai bune preturi iar calitatea este ireprosabila .
    Multumim driedfruits.

    Reply

Leave a Comment