De unde cumpăr eu semințe chia la un super preț

| |

Încep prin a vă spune că acesta nu este un articol publicitar – nu am primit bani pentru a-l scrie, nu primesc niciun comision dacă vă hotărâți să cumpărați și voi semințe de chia ieftine de unde le cumpăr și eu. Pur și simplu am găsit un preț imbatabil și m-am gândit că merită să știe cât mai multă lume.

După cum probabil știți, cumpăr regulat produse de la Dried Fruits – au în general prețuri foarte bune și niciodată nu am avut probleme legate de calitatea produselor lor. De curând am văzut o promoție care pur și simplu părea incredibilă: semințe chia la prețul de 27 lei kilogramul. Da, sub 30 de lei pentru un kilogram de chia! Aici, pe site-ul lor.

Mi-am cumpărat deja două pungi (pe principiul “facem stocuri când prindem un preț bun”) și deja le-am testat: nicio problemă, semințe chia exact așa cum le știam eu, doar că la un preț incredibil.

Citind comentariile de pe pagina lor, am văzut că explicau de ce pot să ofere asemenea prețuri: au încheiat un contract direct cu producătorul, deci au eliminat costurile cu intermediarii. Până la urmă, nu contează foarte mult de ce atâta timp cât prețul este cel pe care vi l-am zis și calitatea produsului este excelentă. Am văzut comentarii cum că ar fi impurități în semințele de chia, lucru pe care eu nu l-am remarcat.

Așadar, dacă sunteți, ca și mine, fani ai semințelor de chia, acum știti de unde să cumpărați la un preț excelent, aproape incredibil. Dacă nu ați încercat până acum aceste semințe (care se prepară extrem de ușor și nu necesită preparare termică), acum aveți ocazia să le testați și să vedeți dacă sunt într-adevăr bune – fiindcă sănătoase sunt. Le găsiți pe Dried Fruits însă nu știu cât timp este valabilă promoția. Vedeți voi ce și cum.

Previous

Reţetă de Guacamole: rapid şi delicios

Iată verdictul: e mai bine să locuiești la casă sau apartament?

Next

1 thought on “De unde cumpăr eu semințe chia la un super preț”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Privacy Preference Center

Advertising

Diverse cookies folosite pentru personalizarea reclamelor de pe acest site, in functie de interesele personale.

AID,_drt_,id,IDE,DSID, FLC, TAID

Analytics

Aceste cookies sunt folosite pentru a tine o evidenta a traficului pe site (numarul de vizitatori unici si paginile vizitate), categoriile de persoane care ne viziteaza si locatia acestora. Uneori, aceste date sunt oferite partenerilor nostri in scopuri de publicitate, dar nu vom oferi decat informatii generice (numar de vizitatori, tara/orasul din care se viziteaza si nicidecum IP-uri sau alte date personale, inclusiv preferintele Dvs).

__ga,__utma,__utmb,__utmc,__utmt,__utmv,__utmz