Super reduceri la Elefant: 50% reducere la TOATE cartile!

| |

Sunt convins ca nu sunt singura persoana care considera site-ul Elefant drept singurul loc ce merita si trebuie vizitat atunci cand este vorba despre achizitionarea unor noi carti. Avand disponibile mii de titluri de la mai toate editurile romanesti si mereu oferte avantajoase, in cazul meu sunt singurii pe care ii vizitez cand vreau noi elemente in biblioteca proprie. Dar nu sunt aici sa ii ridic in slavi, ci sa va spun voua despre o super oferta disponibila timp de 24 de ore la Elefant.ro: 50% reducere la TOATE cartile cumparate, fara limita! Plus, ai si un voucher de reducere, tot 50%, pentru prieteni.

Aveti in vedere faptul ca super reducerile de la Elefant.ro sunt disponibile doar 24 de ore, pe data de 25 septembrie 2014. Click aici pentru mai multe detalii pentru codul de voucher care va asigura aceasta reducere uriasa.

Partea cu adevarat spectaculoasa? La aceasta promotie de 50% reducere la orice carte cumparata participa cam toate titlurile disponibile pe site (mai putin cartile editurilor Mix, Adevar Divin, For You, Univers juridic, Art, Arthur, Paladin, Publica, Victoria Books, Narator). Dar tot raman mii de titluri disponibile la super preturi.

Asa ca, indiferent daca doriti sa va achizitionati seria “Urzeala Tronurilor”, noul bestseller “Hotul de carti” sau orice alt titlu disponibil pe Elefant.ro, veti primi o reducere de 50% din pretul original. Asa ca dati click aici pentru a vizita site-ul si macar vedeti daca va face ceva cu ochiul. Si-asa se strica vremea, deci avem mai mult timp pentru citit!

Previous

Am gasit de unde sa cumpar cele mai bune masline Kalamata

Cat costa nasterea in Romania?

Next

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.