Sunt impresionat: brad pentru Crăciun, din fetru – arată excepțional!

| |

Dacă înainte de a se naște băiețelul meu nici măcar nu aveam idee că există un material care se numește “fetru,” iată că astăzi scriu despre el. Și scriu de bine, pentru că sunt (din nou) impresionat.

Ce m-a impresionat? Ei bine, de data aceasta m-a impresionat un brad din fetru pentru Crăciun, un brad handmade care arată pur și simplu spectaculos. Pur și simplu emană bucurie și voie bună, ca să vă spun drept!

Probabil că vă amintiți despre pagina de Facebook Hei, pentru prichindei de care se ocupă chiar doamna care transformă bucățile de fetru în realitate.

V-am mai scris despre această pagină cu puțin timp înainte, lăudând cartea de activități pentru copii… iar acum revin. Se pare că unor micuți elfi le-a plăcut articolul meu și s-au hotărât să ne trimită un astfel de brad de Crăciun din fetru.

Iar eu, la rândul meu, am fost impresionat și m-am gândit să scriu din nou, să vă bucur și pe voi. Și cum o imagine face cât o mie de cuvinte (2,000 de-ale mele, căci nu știu să scriu), iată cum arată proaspătul nostru brăduț din fetru:

brad-din-fetru-pentru-craciun-01
Bradul nostru. Nu ma mai satur sa ma uit la el!
[quads id=3]
brad-din-fetru-pentru-craciun-02
Ornamente vesele si colorate pe care cel mic sigur le va iubi
brad-din-fetru-pentru-craciun-03
O alta serie de ornamente cu super detalii

Bradul în sine nu este spectaculos, dar imediat ce adaugi ornamentele, culoarea și bucuria invadează camera. Arată excepțional și sunt convins că băiețelul nostru îl va adora la fel cum îl adorăm și noi.

Da, nu l-a văzut încă: urmează să îl primească drept cadou de Moș Nicolae. Așa devreme pentru că vrem să se bucure de el cât mai mult. Sunt convins că va lucra puțin la el în fiecare zi, mutând ornamentele drăguțe dintr-o parte în alta.

Un brăduț ca acesta poate fi comandat pe pagina de Facebook de aici și costă 130 lei. Conform detaliilor de pe pagina respectiva, are 110 cm înălțime și 80 lățime. Vine cu 25 de ornamente cu scai și o stea pentru vârf. Și, după cum vedeți, arată bestial!

Știați despre brazii de Crăciun din fetru? Ce părere aveți despre ei ca o alternativă verde (și plină de bucurie) la clasicii brazi pentru Crăciun?

Previous

Am renunțat la Facebook pentru a fi mai productiv și a avea o viața mai bună

Ochelari pentru calculator Gunnar: review / impresii, de unde cumpăr

Next

Leave a Comment