Promoție Libris: reduceri mari editura Litera (reduceri cărți de colorat pentru adulți!)

| |

Libris tocmai a dat startul undei promoții tare bune pentru toate titlurile editurii Litera: reduceri între 25% si 40%, plus transport gratuit la toate comenzile. O afacere excelentă, disponibilă doar astăzi așa că nu stați pe gânduri dacă urmăreați vreun titlu de la editura Litera și așteptați o reducere!

Deși au numeroase romane în ofertă, probabil că cele mai bune opțiuni în momentul de față sunt minunatele lor cărți de colorat pentru adulți. V-am mai scris despre ele aici, iar acum este momentul să vă achiziționați una la un preț special.

Iată ce oferte am văzut la cărțile de colorat pentru adulți

Pădurea Fermecată – 40% reducere aici.
Grădina Secretă – 25% reducere aici.
Oceanul Dispărut – 25% reducere aici.

Foarte populară în rândul părinților de prichindei este și proaspăt lansata în România “Iepurașul care voia să adoarmă,” disponibilă aici. Scrisă de un psiholog și lingvist suedez, cartea spune o poveste care îi va face pe copii să adoarmă foarte repede. Pare incredibil, dar funcționează, iar acum este disponibilă cu o reducere de 25%.

Desigur, acestea sunt doar câteva opțiuni – poate cele mai populare titluri oferite de Editura Litera în momentul de față, dar puteți verifica întreaga ofertă pe pagina dedicată Libris. Aveți transport gratuit și este păcat să nu profitați!

Previous

De ce sunt produsele de la Lidl atât de ieftine?

AirBnb Review / Impresii: Cea mai bună soluție pentru cazare când călătorești

Next

Leave a Comment