Profită acum de zilele Nemira pe Libris: până la 84% reducere și transport gratuit!

| |

În perioada 8-9 septembrie, Libris.ro sărbătorește zilele Nemira, iar asta ne aduce nouă numai lucruri bune: la toate cărțile editurii, avem reduceri între 45% și 84%, cu transport gratuit pentru orice comandă, oriunde în țară.

Cu alte cuvinte, poți cumpăra oricare dintre cărțile lui Alan H. Cohen (Viața ca o țeapă sau Iubirea ca o țeapă) cu 75%, respectiv 80% redurece pentru doar 5.5 lei, și nu plătești nimic la transport. Sau poți să mai adaugi oricâte din zecile de cărți disponibile pentru doar 5.5 lei. Ba chiar poți găsi câteva titluri disponibile pentru doar 2.75 lei – o sumă cu care nu prea poți cumpăra multe lucruri în ziua de azi: click aici pentru intreaga ofertă.

Dacă ai așteptat reduceri la cărți fantasy, horror sau alte titluri mari de la Editura Nemira, acum ar fi cazul să profiți de ofertă! Sau alege din sugestiile mele de mai jos:

Bine că ești tu deștept – John Farndon (72% reducere)
Jocurile foamei – Suzanne Collins (45% reducere)
Urzeala Tronurilor – George RR Martin (45% reducere)
Călătoarea – Diana Gabaldon (45% reducere)
Legiunea blestematilor – Sven Hassel (45% reducere)
Jocul lui Ender – Orson Scott Card (45% reducere)

Și multe, multe alte titluri – așa că măcar aruncați o privire. Dar hotărâți-vă repede! Zilele Nemira și reducerile aceastea impresionante sunt valabile doar pe 8-9 septembrie!

Previous

Litoralul românesc e IEFTIN, iar calitatea crește constant

Vaccinăm sau nu copiii? Opinie de tată

Next

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.