Până la 90% reducere la cărţi de Black Friday: Elefant, Libris şi Nemira

| |

Black Friday nu trebuie să fie o zi importantă doar pentru iubitorii de tehnologie sau pentru cei care vor haine noi! Iubitorii de literatură au, de asemenea, şansa să cumpere o sumedenie de cărţi la preţuri incredibile prin promoţiile Black Friday 2014 de la Libris, Elefant sau editura Nemira. Reducerile de anul acesta ajung până la 90% şi vorbim despre mii de titluri aflate la ofertă. Aceasta este clar o ocazie ce nu trebuie ratată!

Cunosc persoane care îşi fac “plinul” de cărţi pentru câteva luni bune în ziua de Black Friday – iar aceasta este cu siguranţă o idee extrem de bună pentru toată lumea care vrea să pună un ban de-o parte şi să cumpere nişte carţi la preţuri incredibile.

Iată cam cum stă treaba cu ofertele la cărţi în ziua de Black Friday:

Elefant
Ca întotdeauna, Elefant rămâne preferatul meu şi prima opţiune când vine vorba de super reduceri. De Black Friday, Elefant are sute de titluri disponibile la preţuri incredibile, cu reduceri de până la 90%. Regula de bază, ca în cazul tuturor campaniilor de Black Friday: asiguraţi-vă că îi vizitaţi cât mai devreme în ziua de Black Friday 2014, pentru a fi sigur că nu pierdeţi nicio ofertă! Click aici pentru a-i vizita.

Libris
Personal, nu am efectuat nicio comandă pe Libris, dar am auzit numai de bine despre ei, inclusiv de la mama mea care a comandat primul pachet în urmă cu aproape o lună. Pentru Black Friday 2014, Libris vine cu o ofertă extrem de avantajoasă şi aproape incredibilă: de la miezul nopţii, 100,000 de titluri vor fi disponibile la reducere, cu 30,000 de cărţi având preţul redus între 50 si 90%. Absolut incredibil, în special pentru că transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii. Merită clar vizitaţi! Click aici pentru a-i vizita.

Nemira
Deşi mai toate cărţile disponibile de la editura Nemira vor fi la super promoţii pe site-urile menţionate mai sus, merită să aruncăm o privire şi pe pagina oficială a editurii Nemira care vine cu oferte speciale de Black Friday: peste 800 de titluri şi pachete de cărţi vor fi disponibile la preţuri reduse. Click aici pentru a-i vizita.

Personal, pot spune că anul acesta cumpărarea de cărţi va fi principala mea activitate în ziua de Black Friday: nu am o listă de titluri în minte, mă voi orienta când voi vedea reducerile şi mă voi asigura că voi profita de cele mai bune dintre ele, pentru că a trecut ceva timp de când mi-am actualizat ultima dată biblioteca. Cel mai probabil Libris va prinde prima comandă de la mine!

Voi veţi cupăra cărţi în această zi, profitând de reducerile de Black Friday 2014?

Previous

Cele mai bune reduceri pentru iPad şi iPhone de Black Friday

Am renunţat la abonamentul TV (şi toţi mă cred nebun)

Next

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.