Nemira ne aduce o nouă carte George RR Martin: Cavalerul celor șapte regate

| |

M-am hotărât să citesc George RR Martin după ce mi-am dat seama că serialul Game of Thrones (în caz că nu știți, bazat pe seria sa Cântec de gheață și foc) n-ar fi putut să fie atât de bun dacă nu era bazat pe o carte cel puțin la fel de bună. Se pare că am avut dreptate și omul ăsta scrie bine. Chiar foarte bine!

Editura Nemira, de unde putem cumpăra cărțile sale, tocmai a lansat un nou roman semnat George RR Martin – unul de existența căruia nu știam și unul care cu siguranță poate sta la baza unui prequel. Oricum, până atunci, avem la dispoziție optiunea de precomanda pentru Cavalerul celor șapte regate – o aventură ce are loc tot în Westeros, cu o sută de ani înainte de evenimentele din Urzeala Tronurilor…

George RR Martin - Cavalerul celor sapte regate

Romanul ne spune povestea lui Sir Duncan cel Inalt – un cavaler uriaș și curajos și însoțitorul sau, tânărul și mititelul Egg. Care este doar o poreclă, fiindcă numele său adevărat este Aegon Targaryen – cel de-al cinsprezecelea rege din dinastia Targaryen și unul dintre strămoșii lui Daenerys Targaryen. Ne putem aștepta, deci, la intrigi incredibile, neașteptate răsturnări de situație, aventuri și personaje excepționale.

Deși nu am citit romanele din seria Cântec de gheață și foc pentru că… ei bine… știu deja ce se întâmplă, am citit deja o serie din cărțile sale (Peregrinările lui Tuf, Furtuna pe Windhaven și Fuga vânătorului) care mi-au plăcut extrem de mult – în special aventurile lui Tuf pe care nu o dată l-am văzut varianta gigantică a lui Tyrion, un personaj de excepție. Dar până să ajungeți acolo, dacă sunteți fani Game of Thrones, Westeros și lumea fantastică pe care a creat-o George RR Martin, Cavalerul celor șapte regate trebuie citită! Click aici pentru cea mai bună ofertă, direct de la editură – în momentul în care scriu acest articol, precomanda este disponibilă cu o reducere de 15 lei!

Previous

Vaccinăm sau nu copiii? Opinie de tată

Pregătesc un experiment: cât costă să mănânci exclusiv BIO timp de o lună?

Next

2 thoughts on “Nemira ne aduce o nouă carte George RR Martin: Cavalerul celor șapte regate”

    • Si eu mi-am luat recent nu pachet de carti de la Nemira ca deh, imi plac SF-urile si Fantasy-urile. Stateam si ma uitam la ele, salivand si ma intrebam: “Oare cand oi avea eu timp sa le citesc?” Buna asta cu pensia, deci :)

      Reply

Leave a Comment