Lista celor mai bune magazine participante la Black Friday 2014

| |

Black Friday va avea loc în România pe data de 21 noiembrie, iar anul acesta se anunţă mai mulţi participanţi decât în anii trecuţi. Dacă am vorbit deja într-un articol anterior despre cum sa economiseşti cu adevărat de Black Friday, astăzi ne vom concentra asupra unui alt aspect la fel de important: UNDE sa economiseşti.

Aşadar, am pentru voi mai jos o listă cu magazine participante la Black Friday 2014 în România, o listă cu cele mai bune magazine pentru super reduceri, după parerea mea. Cel mai indicat ar fi să vizitaţi aceste magazine cu reduceri online cât mai devreme posibil, pentru a fi siguri ca încă vor mai fi disponibile majoritatea promoţiilor. Dar să lăsăm sfaturile deoparte acum şi să verificăm mai jos lista magazinelor recomandate de Sănătos-Voios pentru Black Friday 2014!

Emag

Probabil prima destinaţie pe care trebuie să o aveţi dacă sunteţi în căutare de super promoţii şi reduceri de Black Friday. Eu am cumpărat de la Emag produse în ultimii doi ani, produse de care sunt extrem de mulţumit, aşa că îi recomand din toată inima. Neapărat de vizitat cât mai devreme posibil, fiindcă totul la ei se vinde ca pâinea caldă! Click aici să îi vizitaţi.

Elefant

Iubitorii de cărţi vor găsi super oferte de Black Friday, dar pe Elefant vom avea mai mult decât cărţi, aşa că aruncaţi o privire şi aici dacă sunteţi în căutare de reduceri masive la lucruri utile în casă şi nu numai! Click aici pentru a-i vizita.

Libris

Avem o sumedenie de iubitori de cărţi aici pe Sănătos-Voios, iar Libris are o ofertă super în ziua de Black Friday. Sincer, cred că această zi este cea mai bună pentru a vă face stocul pentru următoarele luni: sigur nu vom avea prea curând reduceri la fel de spectaculoase! Click aici pentru a-i vizita.

Flanco

Razboiul produselor se va da între marile firme de retail, iar Flanco reuşeşte an de an să concureze cu Emag. Aşa că nu ar strica sa aruncaţi o privire şi aici in caz că vreţi să comparaţi nişte preţuri pentru a cumpăra la cea mai bună ofertă. Click aici să îi vizitaţi.

Comodo

Deşi Black Friday este tradiţional o zi în care produsele din zona IT si electrocasnice au prioritate, de ce să nu profităm de super preţuri pentru a ne reîmprospăta garderoba? Comodo este una dintre cele mai bune destinaţii pentru cei care cauta haine de calitate, iar Black Friday este ziua în care le veţi găsi la super preţuri! Click aici pentru a-i vizita.

Nail Shop

Din nou o recomandare pentru doamne: un magazin unde găseşti tot ce îţi trebuie pentru o manechiură sau pedichiură perfecte. O gamă extrem de variată de produse ce vă vor da pe spate, mai ales în ziua de Black Friday când şi preţurile vor fi la fel de spectaculoase. Click aici să îi vizitaţi.

Bioportal

Produsele bio nu sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar, aşa că vă recomand din tot sufletul să vă faceţi stocurile de Black Friday, când vom avea preţuri de neegalat la o gamă largă de produse Bio. Eu recomand Bioportal fiindcă au o gamă extrem de variată de produse alimentare, dar şi nişte suplimente tare bune! Click aici pentru a le verifica oferta de Black Friday.

F64

Pentru pasionaţii de fotografie, F64 este cu siguranţă magazinul online vizitat des. Din fericire, el participaă la Black Friday 2014, aşa că nu uitaţi să îi vizitaţi cât mai curând. Click aici pentru a merge la ei.

BebeBliss

Ei bine, şi cei mici se pot bucura de Black Friday (sau ne pot ajuta pe noi să ne bucurăm fiindcă vom cheltui mai puţin), iar în ajutorul tuturor vine BebeBliss, locul unde vei găsi absolut orice îţi doreşti pentru micuţul tău. Neapărat de vizitat, aici.

Cam acestea ar fi recomandările mele de magazine speciale pentru a fi vizitate de Black Friday 2014. Parerea mea este că dacă lungim lista prea mult şi stăm să căutăm produse pe zeci de site-uri, nu vom face altceva decât să pierdem promoţiile cu adevărat spectaculoase de pe magazinele online mari. Aşa că nu picaţi in această capcană şi păstraţi doar câteva magazine pe care să staţi cu ochii de Black Friday 2014. Spor la cumpărături!

Previous

Gatitul fara ulei: se poate sau nu?

Cât cheltuim pe mâncare lunar (şi de ce eu cheltuiesc mai mult?)

Next

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.