Gearbest introduce plata la livrare / plata ramburs pentru România

| |

Gearbest a făcut un anunţ foarte important şi interesant astăzi: de acum, există opţiunea de “plată la livrare” pentru toate comenzile efectuate pe site-ul lor, dar cu o valoare cuprinsă între 80 şi 400 de lei.

România este prima ţară în care gigantul chinez întroduce acest sistem de plată, cel mai probabil datorită reticenţei crescute a cumpărătorului român de a plăti online, cu cardul sau în general de a face plata înainte de a primi coletul.

Probabil compania testează apele momentan, oferind opţinuea de plată ramburs pentru comenzile efectuate pe Gearbest doar între valorile de 85 şi 400 de lei: dacă preţul este sub 85 de lei, probabil nu le este rentabil în cazul în care comanda este refuzată, iar pentru colete cu un preţ peste 400 de lei probabil sunt costuri prea mari de retur în cazul unul refuz.

Atenţie! Este vorba despre preţul total al coletului, nu despre fiecare produs în parte (deci puteţi comanda 5 produse de 20 de lei fiecare şi veţi avea ca opţiune plata la livrare).

[quads id=3]

Oricum, mulţi dintre cei care fac comenzi pe Gearbest comandă produse ieftine (până la urmă, pentru asta este cunoscută compania), aşa că personal cred că opţiunea asta ofertă şi mai multor persoane oportunitatea de a cumpăra produse mult mai ieftine fără a fi necesară folosirea unui card bancar.

Eu folosesc de mult şi fără probleme Gearbest – am şi scris un ghid despre cum să cumperi de la ei fără a plăti taxe suplimentare. Deci pot să îi recomand cu încredere: chiar dacă este vorba despre produse din China (până la urmă, multe din produsele cumpărate de noi sunt made in China), acestea sunt de foarte bună calitate.

Avantajul cumpărării direct de pe Gearbest este acela că plăteşti mult mai puţin decât ai plăti să cumperi exact acelaşi produs de pe majoritatea magazinelor online româneşti. Au fost deja poveşti pe tema asta, cu preţuri duble sau chiar mai mari… şi chiar nu are rost să plăteşti mult mai mult pentru acelaşi produs.

Pentru a sărbători lansarea acestei metodă de plată exclusiv pentru România, Gearbest a pregătit şi o pagină în limba română cu promoţii şi oferte speciale. Vizitaţi-o acum, dar pregătiţi-vă să pierdeţi ceva timp prin sutele de produse interesante.

Mai multe detalii despre plata la livrare pentru comenzile de pe Gearbest

Opţiunea aceasta este valabilă în toate oraşele din România, plata făcându-se ramburs fie prin cash, fie folosind cardul când se primeşte produsul.

[quads id=4]

Doar anumite produse (cu preţul total al comenzii între 85 – 400 lei) pot fi cumpărate selectând metoda de plată la livrare. Iată cum trebuie procedat pentru a fi siguri că se poate plăti la livrare conform informaţiilor oficiale de pe site:

Pasul 1: Faceți clic pe butonul “Adăugați în coș” al produsului cu eticheta COD
Pasul 2: Faceți clic pe butonul “Vezi coș” din colțul din dreapta.
Pasul 3: Faceți clic pe butonul “Continuați la Finalizare” din pagina coșului de cumpărături. După, faceți clic pe butonul “Editează adresa”, și completați informațiile pentru livrare în limba română.
Pasul 4: Completați informațiile pentru livrare și faceți clic pe “Confirmați” pentru a efectua comanda.
Pasul 5: Alegeți opțiunea “Plata la livrare” (COD) și faceți clic pe “Plasați comanda” în pagina de plată
Pasul 6: Faceți clic pe butonul “trimite SMS” și veți primi un mesaj de verificare pentru a finaliza comanda, completați codul pe care l-ați primit și faceți clic pe “check out”.

Dacă prețul unui singur produs nu atinge pragul de $20 / 85 LEI, plata la livrare nu poate fi utilizata. Puteți adauga mai multe produse într-o singură comandă, pentru a atinge pragul minim de $20 / 85 LEI, apoi va apărea plata la livrare. Dacă comanda depaseste $100 / 400 LEI, atunci plata la livrare va fi dezactivata.

Deci, atâta timp cât valoarea totală a produselor cumpărate este între 85 şi 400 de lei, veţi avea opţiunea de plată ramburs. Dacă vreţi să cumpăraţi multe produse a căror valoare depăşeşte suma maximă, cel mai bine ar fi să le împărţiti în mai multe comenzi şi totul va merge perfect.

Previous

De ce nu mi se pare o idee bună să-ţi cumperi maşină scumpă

De câţi bani are nevoie o familie pentru un trai decent în România?

Next

6 thoughts on “Gearbest introduce plata la livrare / plata ramburs pentru România”

 1. Salut. De 4-5 zile ma tot chinui sa dau comanda pe gb cu plata la livrare si nu reusesc. Pur si simplu nu imi apare optiunea asta .
  Ce este de facut ?
  Stima

  Reply
  • Ai incercat direct pagina spre care am pus eu link? Cea cu promotiile in limba romana? De acolo se poate cauta pe site produsul dorite (sau produsele), apoi cumpara cum se face de obicei, la sfarsit selectandu-se plata la livrare (ultimul pas). Atentie, produsele trebuie sa valoreze minim 85 lei si maxim 400 de lei (cu transport cu tot).

   Reply
 2. Confirm, nu apare optiunea COD, doar carduri, paypal, Gpay. SI da, din oferta lor de produse cu COD, indiferent daca depaseste 80/100/200 lei, tot nu apare.

  Reply
 3. Salut!
  Ati reusit de curand sa plasati comanda de tip COD? Daca da, cum ati procedat? Mie nu imi apare metoda de plata la livrare,
  Multumesc frumos!

  Reply

Leave a Comment