Am găsit cele mai tari tablouri pentru acasă pe Displate: trebuie să vezi și tu!

| |

Nu sunt un foarte mare iubitor – sau cunoscător – de artă, dar trebuie să recunosc că pereții casei mele parcă sunt mai veseli dacă au niște tablouașe frumoase pe ici-colo. Iar de curând am găsit – complet întâmplător – Displate, un website care oferă sute de tablouri moderne, perfecte pentru acasă. Sau birou. Sau oriunde.

Spre deosebire de tablourile tradiționale, acestea sunt imprimate pe o placă metalică (dar ușoară). Se prind de perete cu un magnet extrem de puternic, care se lipește ușor pe orice perete.

Bănuiesc că pot exista dubii în privința rezistenței lipiturilor pe pereți – și eu le-am avut inițial – dar având în vedere că unele dintre tablourile lipite în apartamentul meu sunt pe pereți de trei ani și nu mi-au făcut nicio problemă, sunt convins că și sistemul acesta este unul de durată.

Unul dintre cele două displate-uri cumpărate, așezat confortabil pe peretele meu

Partea interesantă a acestui concept este că tablourile pot fi mutate între ele ușor – asta în cazul în care ajungi să ai atât de multe. Există posibilitatea asta, cu siguranță: eu după ce am trecut prin doar câteva categorii pe site-ul lor, aveam un shortlist de vreo 20 de tablouri. Evident, nici să mi le permit pe toate, n-aș avea unde să le pun.

Dar genul acesta de artă este perfectă pentru mine. Toate modelele astea colorate, realiste în general – de la animale la personaje din jocuri sau filme și chiar citate – toate îmi plac enorm și mi se pare că aduc un plus de prospețime în casă.

De fapt, mi-au plăcut atât de mult încât nu doar m-am hotărât să scriu acest articol de recomandare, dar mi-am și propus să-mi lărgesc colecția de Displate-uri luna aceasta (mai ales că au o promoție toată luna cu reduceri de 30%). Încă nu știu exact ce voi cumpăra – este greu să te hotărăști când sunt atât de multe opținui super.

Mai jos aven un video de unboxing și cum se instalează displate-urile:

Iată, însă, câteva care au ajuns pe shortlist (poți vedea întregul meu shortlist aici, deși sunt convins că va fi mai plăcut să explorezi sutele de modele disponibile):

Cum am cumpărat

Displate nu este un site românesc. Totul este în limba engleză acolo, dar nu cred că pot apărea probleme, chiar dacă nu stăpâniți limba perfect.

După ce am ales produsele (am luat două inițial), a urmat plata care s-a făcut rapid (mie îmi convine că pot plăti direct prin PayPal) iar produsele mi-au fost livrate din Polonia prin DHL în 3 zile. Am avut tracking code să urmăresc traseul coletului (care a făcut o escală tocmai în germania), iar totul a fost perfect.

Îți vine să pui pe perete până și pachetul în care vin ambalate

La 3 produse cumpărate ai transport gratuit, așa că merită luată o cantitate mai mare. Eu așa voi face acum.

Dacă vă place ideea, aruncați o privire pe Displate – cu siguranță veți găsi niște tablouri care să vă cadă cu tronc. Cel mai probabil, vor fi multe. Dar tot vine Crăciunul, așa că avem liber la cheltuit pentru impodobit casa. În plus, în luna noiembrie, au un discount de 30%, ceea ce face totul să sune mult mai bine.

Mai mult, pentru cei care sunt cât se poate de nature-friendly, merită menționat că Displate plantează 10 copaci pentru fiecare produs cumpărat de la ei. Drăguț!

Ca să fie totul clar, fac această recomandare sincer, din proprie inițiativă. Sper doar să vă placă!

Previous

Prețul Bitcoin depășește 7,000 de dolari: câți bani ai avea dacă mă ascultai acum două luni?

Ce să aleg pentru copil: școala privată sau de stat?

Next

4 thoughts on “Am găsit cele mai tari tablouri pentru acasă pe Displate: trebuie să vezi și tu!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.