Doar azi ai o carte gratuită la toate comenzile pe Libris.ro

| |

Ştiu că majoritatea aşteptăm (ne)răbdători Black Friday-ul, când se anunţă reduceri spectaculoase în toate domeniile, dar şi până atunci putem profita de nişte super oferte, zic.

Iar această super ofertă vine astăzi de la Libris, care oferă cadou o carte pentru orice comandă de minim 50 de lei. Cartea oferită cadou este 12 Luni de Biba Merlo, o carte care cumpărată individual costă 17.99 lei. Cu alte cuvinte, o super reducere acordată puţin diferit.

Despre ce este vorba în 12 Luni? Iată descrierea de pe site:

Douăsprezece povestiri, una pentru fiecare lună, douăsprezece instantanee cu un subiect unic: relaţia dintre “ea” şi “el”. Fragmente de viaţă prinse în prezent, care lasă trecutul şi viitorul în seama imaginaţiei cititorului. Douăsprezece femei diferite, dar care au în comun dragostea pentru viaţă, o ironie şi o autoironie sănătoase, condensate în “etichetele” cu care se încheie fiecare povestire. În fond, dragostea e ca şi vinul: ne face să râdem, ne face să plângem, ne face să ne simţim rău sau ne face euforici. În orice caz, merită să fie trăită. Cu generozitate.

Dacă sună interesant, aruncaţi un ochi pe Libris.ro şi vedeţi oferta lor – poate reuşiţi să beneficiaţi de acest bonus. Nu staţi prea mult pe gânduri, însă, căci oferta nu este valabilă decât până la sfarşitul zilei de azi, 13 noiembrie.

Aruncând o privire rapidă pe site, am văzut ca există o sumedenie de titluri bune la promoţie. Printre cele mai populare oferte ar fi Cincizeci de Umbre ale lui Grey (25% reducere), Sub aceeaşi stea (25% reducere) sau Adulterul lui Paulo Coelho cu 10% reducere. Aşa că faceţi click aici şi vedeţi cu ochii voştri – poate vă atrage ceva atenţia.

Şi nu uitaţi să ne urmăriţi pe Facebook pentru a fi la curent cu toate super-ofertele speciale, plus o super ediţie de Black Friday!

Previous

Cât cheltuim pe mâncare lunar (şi de ce eu cheltuiesc mai mult?)

Cele mai bune reduceri pentru iPad şi iPhone de Black Friday

Next

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.