De unde cumpar iPhone 6 la cel mai bun pret?

| |

Trebuie sa recunosc ca eu am avut o evolutie destul de ciudata in privinta smartphone-urilor: am inceput ca “Android Guy” cu un Samsung Galaxy S2, dar acum sunt gata sa ma declar fan impatimit Apple dupa ce mi-am luat iPad si m-am “jucat” cu iPhone-ul sotiei. Dar nu sunt aici sa intru in discutii potential interminabile din razboiul iOS / Android, ci sunt aici sa vad, impreuna cu voi, de unde cumpar iPhone 6 la cel mai bun pret?

Noul iPhone a fost lansat de curand de catre Apple si, cam ca toate iDevice-urile companiei, nu este bland cu buzunarele noastre. Dar este in sfarsit un telefon cu ecran “normal,” comparabil cu fratii din lumea Android, este mai performant si, clar, un must have pentru cei care iubesc produsele Apple.

Totusi, cred ca nimeni nu se supara daca reuseste sa faca o economie, asa ca mi-am propus sa caut ofertele curente in piata online si sa vad de unde poti cumpara un iPhone 6 la un pret bun. Cu siguranta vor apare promotii in viitor (nu uitati, se apropie Craciunul!) asa ca nu ar strica sa vizitati des site-urile de mai jos in ideea de a prinde o promotie. Sau daca pur si simplu nu puteti astepta, cumparati acum.

Deci iata site-urile unde am gasit eu ca se poate cumpara iPhone 6 in Romania:

eMag.ro (in momentul de fata au discount la modelul de 16GB, dar si varainte de pana la 128GB – cand scriu articolul, cel mai bun pret!)

evoMAG (in momentul publicarii articolului, reducere de 10% la iPhone 6)

Market Online (numeroase modele, preturi bune!)

Elefant.ro (preturi standard, dar poate apare vreo promotie)

Cel.ro (in momentul in care scriu, modelul de 16GB este singurul din stoc, la promotie)

Voi ati gasit in alta parte noul iPhone 6 la un pret mai bun? Daca da, comentati mai jos, sa aflam cu totii!

Previous

Cat costa nasterea in Romania?

Cum reducem cheltuielile pentru incalzire peste iarna

Next

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.