Cele mai bune reduceri pentru iPad şi iPhone de Black Friday

| |

Probabil nu ştiţi asta despre mine, dar sunt un min-fan Apple şi sunt gata să intru oricând în dezbateri privind superioritatea lor faţă de alte platforme. Din fericire, nu despre asta este vorba aici, acum, ci despre super oferte de Black Friday la tablete iPad, precum şi telefoanele iPhone. Pentru că, aşa cum probabil deja ştiţi, data de 21 noiembrie este ziua marilor reduceri în România şi device-urile celor de la Apple nu vor face excepţie de la ofertă.

Aşadar, am creat special pentru voi această pagină unde aveţi cele mai bune reduceri la iPad şi iPhone din ziua de Black Friday.

Cum ofertele sunt ţinute secret de toate magazinele din ţară, chiar în acest moment nu am pentru voi decât nişte mici păreri referitoare la preţuri, urmând ca mâine, cu prima ocazie, să vă arăt tot ce am descoperit în materie de super oferte la iPhone şi iPad de Black Friday 2014. Aşa că n-ar strica să ţineţi această pagină deschisă şi mâine să-i daţi un refresh, două. Pâna atunci, iată estimările mele:

Reduceri iPad 4 Black Friday
Această tabletă va avea cele mai bune reduceri în online. Stocurile de iPad 4 sunt deja scăzute în magazine, şi acestea vor profita de această oportunitate pentru a lichida stocurile. Chiar dacă este un model destul de vechi, puteţi rula fără probelme cam toate aplicaţiile şi jocurile recente (ca exemplu, eu încă am un iPad 3 de care sunt foarte mulţumit).

Reduceri iPad Mini Black Friday
Personal, nu sunt un mare fan al acestei tablete lansată cam în acelaşi timp cu iPad-ul de generaţia a IV-a, dar sunt persoane care îl preferă datorită dimensiunilor ceva mai reduse. Sunt sigur că vom avea oferte foarte bune şi pentru iPad Mini de Black Friday 2014!

Ofertă iPad Air Black Friday
Ceva mai recent, acest model încă se vinde bine în România, la preţuri destul de mari, aşa că nu cred să vedem reduceri spectaculoase. Poate, totuşi, se hotărăşte vreun magazin mare să ne facă o mare surpriză, aşa că ţinem deschisă posibilitatea ca şi iPad Air-ul să apară la ofertă.

Reduceri iPhone Black Friday
Aici este vorba de mai multe modele şi sincer nu cred că ar trebui să cumpăraţi ceva mai jos de iPhone 4s de Black Friday, unde cu siguranţă vom avea nişte oferte bune. Din moment ce a apărut şi iPhone-ul de generaţia 6-a, nu este exclus să avem oferte bune cu reduceri la iPhone 5 de Black Friday, inclusiv iPhone 5S. Din păcate, nu cred că vom primi nimic la iPhone 6 de Black Friday fiindcă produsul este practic abia ieşit din fabrică.

Cam acestea sunt previziunile mele (momentan doar atât) referitoare la ofertele Black Friday 2014 pentru iPhone şi iPad. Cum ziceam, voi actualiza acest articol mâine, imediat ce am detalii referitoare la cele mai bune oferte, aşa că sper să ne vedem în curând!

Previous

Doar azi ai o carte gratuită la toate comenzile pe Libris.ro

Până la 90% reducere la cărţi de Black Friday: Elefant, Libris şi Nemira

Next

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.