Ce aplicație de mobil folosesc pentru criptomonede (portofoliu, prețuri etc)

| |

Cu peste 1,000 de criptomonede disponibile pe piață în momentul de față, este destul de dificil să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea Bitcoin, să urmărești prețurile, să știi când să cumperi, să vinzi și tot așa.

Aplicațiile pentru mobile reprezintă soluții perfecte pentru cei care sunt deja în lumea criptomonedelor, dar și pentru cei care vor să testeze apele.

Iar în articolul de astăzi vă voi recomanda două aplicații de mobil pe care să le folosiți pentru a fi mereu la curent cu situația portofoliului vostru, dar și pentru a fi la curent cu orice monedă disponibilă în lume. Eu le folosesc de foarte mult timp și nu am nevoie de nimic altceva!

De menționat că, fiind mai paranoic de felul meu și știind cât de nesigur poate deveni telefonul dacă ajunge pe el o aplicație rău intenționată, nu fac NICIODATĂ trading de pe telefonul mobil. Nu am instalat nicio aplicație a niciunui exchange pe telefon și nu o voi face vreodată.

Am zis lucrurile de mai sus pentru a fi clar despre ce vorbim astăzi: despre aplicații pentru urmărirea monedelor / portofoliului și pentru a vă ușura viața extrem de mult, nu despre cumpărare sau vânzare propriu-zisă. Pentru asta, am un articol aici.

[quads id=3]

Blockfolio

Aplicația perfectă pentru orice trader de criptomonede, după părerea mea. Are o interfață extrem de ușor de folosit și niște opțiuni pe care le-am căutat mult (și pe care, până la descoperirea Blockfolio, nu le-am găsit).

Aplicația este perfectă pentru a fii mereu cu ochii pe portofoliul personal. Adaugi pur și simplu monedele deținute (inclusiv data cumpărarii, exchange-ul de unde ai cumpărat, cantitatea și prețul) iar aplicația îți urmărește și oferă detalii în timp real despre situația respectivei monede.

Astfel, vei știi mereu care este prețul curent în exchange-ul de unde ai făcut trade-ul și vei putea chiar seta alarme în cazul în care moneda ajunge la un anumit preț. Extrem de util!

Blockfolio poate fi folosit și de cei care nu au cumpărat încă monede, ca exercițiu. La fel, cei care doresc să urmărească evoluția unei anumite monede, au opțiunea aceasta. Pur și simplu adăugați moneda in aplicație și veți știi mereu totul despre ea.

[quads id=4]

Toate trade-urile trebuie introduse manual, ceea ce oferă un plus de securitate. Practic, Blockfolio nu se conectează la niciun exchange folosind datele voastre, deci nu există riscul să pierdeți monede folosind aplicația. Doar urmărește prețurile și oferă o situație generală în timp real.

Eu personal am o listă destul de mare de monede pe care le urmăresc, precum și monedele deținute și sunt extrem de mulțumit de această aplicație.

Ea memorează și toate tranzacțiile efectuate. Astfel, știu ce greșeli mari am făcut când am vândut Ripple la 64 și 97 de cenți (prețul fiind în momentul acesta de $1.36, dar a fost și aproape $3). Sau când am vândut Stellar Lumens cu 2 cenți, prețul de acum fiind 50 de cenți.

Blockfolio este disponibilă gratuit pentru Android și iOS

Investing.com Cryptocurrency Trading

Această aplicație o folosesc pentru a avea acces la ultimele știri din lumea criptomonedelor. Oferă și ei tot felul de statistici și metode de urmărire a diverselor criptomonede de pe piață, dar sincer nu m-am jucat prea mult cu aceste opțiuni fiindcă am tot ce îmi doresc la Blockfolio.

[quads id=5]

Dar această aplicație are o selecție extrem de variată de surse de unde extrage știri din lumea criptomonedelor și este ușor, astfel, să ai o privire de ansamblu asupra trendurilor.

E drept, folosesc site-uri mari – iar unele site-uri mai mici oferă informații chiar mai utile traderilor, dar este mult mai bine decât nimic și tot ai multe surse trimițând informații în timp real.

Așa că dacă vreți să fiți mereu la curent cu ultimele știri din domeniu (în special pentru a putea anticipa eventuale creșteri sau scăderi de preț), această aplicație este perfectă.

Ea poate fi descărcată pentru Android și iOS – de asemenea, gratuit.

Acestea sunt cele două aplicații pentru telefonul mobil pe care le recomand cripto-entuziaștilor. Am testat foarte multe de-a lungul timpului, dar m-am întors mereu la acestea două, Blockfolio fiind accestă de câteva zeci de ori pe zi.

Previous

De ce se prăbușesc prețurile Bitcoin, Ripple, Ether etc?

Merită să investesc într-un ICO (Initial Coin Offering)?

Next

1 thought on “Ce aplicație de mobil folosesc pentru criptomonede (portofoliu, prețuri etc)”

Leave a Comment