Câștigă un an de cărți gratis de la Libris

| |

Doar astăzi, Libris are o super promoție, una care îți poate aduce cărți gratuite de la editurile preferate pentru următoarele 12 luni! Promoția se numește “12 luni de comenzi gratis” și ai în acest articol toate detaliile necesare pentru a beneficia de ea.

Tot ce trebuie să faci pentru o șansă la câștigarea unui an de cărți gratis de la Libris este să plasezi o comandă de minim 50 de lei astăzi, 25 august 2016. Dacă plasezi comanda până la sfârșitul zilei, intri automat în tragerea la sorți și poți câștiga un voucher Libris în valoare de 1,800 de lei. Voucherul se oferă eșalonat, lună de lună: în fiecare lună, timp de un an, vei primi un cupon de 150 de lei pe care îl poți folosi pentru a-ți cumpăra cărțile preferate de pe Libris.ro.

Pentru a te înscrie la această promoție, efectuează click aici. Nu uita: după ce vizitezi pagina, trebuie să te loghezi în contul tău (sau să îți faci rapid un cont nou) și să plasezi o comandă de minim 50 de lei. Promoția “12 luni de comenzi gratis” expiră la sfârșitul zilei de 25 august 2016, așa că grabește-te să profiți de ea!

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți pe data de 1 Septembrie și va fi contactat prin telefon de către un reprezentant Libris (de asemenea, va fi anunțat pe site-ul libris.ro).

O cheltuială mică ce îți poate aduce un premiu însemnat. Și chiar dacă nu câștigi premiul cel mare, tot câștigi câteva cărți noi pe care le comanzi astăzi. Mult succes!

Previous

Haideți să îl ajutăm pe Cristi să scape de o boală cumplită!

Merită să mai punem conserve peste iarnă?

Next

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.