Bun venit pe blogul Sanatos-voios!

| |

Pe la finele lui 2008 lansam pe platforma Blogspot Sanatos-voios, un blog care in cele din urma a decedat, ignorat fiind datorita multor altor proiecte in care eram implicat. Acum, insa, lucrurile s-au schimbat. Din pacate nu am cu mult mai mult timp liber la dispozitie, dar prioritatile s-au schimbat, asa cum mereu se schimba in viata: ajungi la o varsta la care realizezi ca trebuie sa iti pese de sanatatea ta – atat fizica precum si psihica, la care incepi sa iti dai seama ca voia buna se afla intr-o relatie partial cauzala cu “sanatatea” financiara, si iti dai seama ca e momentul sa faci ceva.

Pe la finele lui 2008, cand lansam prima versiune de sanatos-voios, eram la inceput de drum in ceea ce priveste stilul de viata sanatos si corect – trecusem peste un ulcer gastro-duodenal si numai ce ma procopsisem cu un colon iritabil, cauzat in egala masura de stres si stilul de viata haotic, imbalsamat in fast food-uri si mancaruri prajite si legume zero.

Mi-am dat seama ca ceva trebuie sa se schimbe si facand schimbarile necesare in dieta si in modul de viata, am reusit sa scap in mare parte de aceste probleme de sanatate. Asa ca mi-am propus sa ridic stacheta si mai sus, sa tintesc si mai sus si sa ajung sa traiesc o viata cat mai curata si corecta cu putinta. Si fiindca pe la inceputul lui 2013 am inceput sa fiu atras de o nisa extrem de putin populara in Romania – finantele personale – am zis ca e timpul sa imi impartasesc calatoria, precum si cunostintele deja acumulate, cu voi, aici, pe blog.

Nu sunt expert in nutritie, nu sunt expert financiar… nici macar nu am mai scris in limba romana de foaaarte mult timp, dar sper ca impreuna, prin intermediul acestui blog, sa trecem peste toate neajunsurile si sa invatam sa ducem o viata mai buna si sa fim, fiecare in parte, sanatos-voios!

Imagine: zirconicusso / FreeDigitalPhotos.net

De ce romanilor nu le pasa de finantele personale?

Next

Leave a Comment