close

Despre

Vine o varsta la care incepi sa te gandesti si la alte lucruri decat distractie, pierdut nopti si cheltuit bani(i parintilor). Vine o varsta la care metabolismul tau calca frana, starea ta de bine incepe sa te preocupe din ce in ce mai mult si inseamna mai mult decat o bautura ieftina pe-o plaja ieftina cu gasca. Vine o vreme cand iti dai seama ca nu-ti mai poti chinui corpul si sufletul cu tot felul de porcarii si incerci sa te schimbi.

Eu am ajuns la acea varsta – in cazul meu, aproape 30 de ani – si am creat blogul Sanatos-Voios pentru a va detalia experientele mele in aventura de a deveni o persoana mai sanatoasa si mai responsabila.

Pentru ca in ziua de astazi, sanatatea fizica si psihica nu vine doar dintr-o dieta recomandata de specialisti, vine dintr-o multitudine de elemente puse cap la cap si imbinate perfect pentru crearea tu-ului superior.

Desi nu sunt vreun expert si sunt departe de a fi sau a-mi dori sa devin vreun guru, m-am hotarat sa axez blogul Sanatos Voios pe doua domenii dragi mie si, sper eu, din ce in ce mai dragi romanului de pretutindeni: sanatate si finante personale.

Desi poate parea initial o alaturare cel putin dubioasa (multi considerand, in primul rand, ca nu este ieftin sa mananci sanatos), vreau sa va asigur ca nu este asa. O “sanatate” financiara oferita de o deschidere catre domeniul finantelor personale, care nu trebuie sa implice calculatoare si tabele si calcule, o sanatate financiara oferita de cunoastere cu siguranta va ajuta telul de a obtine o sanatate fizica prin dieta, mancat sanatos si exercitiu. Veti vedea ca merge. La mine cel putin merge de minune si de cand am inceput sa dau importanta acestor doua domenii, calitatea vietii mele a crescut.

Asa ca bine ati venit pe blogul Sanatos Voios si va doresc o experienta cat mai placuta. Nu uitati, knowledge is power!